bromance?

Håller på och städar och ändrar om i lägenheten för fullt. Här kommer lite musiktips till dig som har en riktigt trist torsdag! Enjoy.

IM MOVING ON; I HOPE YOU'RE COMING WITH ME; CAUSE IM NOT STRONG WITHOUT YOU; DONT BLAME IT ON YOUR SHADOWS.


1 eller 2? Eller ingen av dom?
_source.

;BAPTISM!


Åh, happy face på livet! Utbildningen ger hur mycket som helst och klassen är verkligen bäst. Vi gråter ibland en skvätt när vi tänker på att vi inte kommer ses varje dag hela livet, att utbildningen en dag kommer ta slut. Jag blir stressad när jag tänker på att jag ska jobba hela långa fre-söndag helgen. Jaja. Då är det tur att det pirrar o så i magen litegrann. BTW! Rebecca&Fiona har den bästa plugg-playlisten ever.

.


we all fall apart and make mistakes.


Smart va?
_source

music killed me.


_dinsko.

would it be good enough?


Precis satt igång att plugga. Sjukt segt och tråkigt.. Det gör det inte bättre att jag river sönder mina fingrar. Svider som faan! Och min näsa, den vill jag bara döda. Mördar den imorgon tror jag.

Lyssnar på ett världsbäst avsnitt av Musikguiden i P3, lyssna du också!

I can tell you're no longer afraid.


http://weheartit.com


if it makes you happy.


MISSUNDERSTANDING.


Party it is. Ses i dimman!

Do you believe me? I bet you don't. I bet you wont.


Lite torsdagsfint från Zara.

HÅKAN H.


Hittade en mysig video på Annies blogg. (som förövrigt är i Israel i detta nu. coolt ballare coolast.) Åh vad jag saknar Göteborg. Så himla mycket.

limonicous ones.


protect yourself. protect your dreams.


Peppar inför vintern. LÄNGTAR!


a black&white story.


Har jättetråkigt så jag tänkte såhär att jag skulle lägga upp alla svartvita bilder på mig som fanns på datorn. Så kul man kan ha...not.

Come Out Of The Shade.


Den nya twitter-designen är minst sagt spejsad, men snygg!
_MY TWITTER.

HEYCOOKY!


Denhär har jag hoppat runt och dansat till hela morgonen! Söt eller hur? Och så har jag letat efter mina kamerasladdar förståss. Vart fasen har jag lagt dom ? Ikväll ska jag och jobbet till Hwitan och äta massa god mat och sen gå och kolla på CarlJohan Vallgren. Mysigt värre!

RSS 2.0