IT'S A TRACK OF TIME.


CRUEL INTENTIONS:


I THINK SHE LIKES ME!


Jag satt uppe inatt och kollade på dessa vackra pojkar spelade i glasburen!

EXPIALIDOCIOUS.


Som ni säkert fattat vid detta laget så är jag nog det största Disney-freaket du känner. Har haft uppe några av dessa klippen innan här på bloggen, men jag kan bara inte mer än älska mannen som gjort dessa. Får ni heller inte nog av Disney? Här har ni min alldeles ypperligt bra Disney-Spotify-playlist!

IM A ANGEL BORED LIKE HELL; AND YOURE A DEVIL MEANING WELL.


I NEED A DOLLAR.


DET GÅR BRA NU.


Idag är ingen vanlig dag, idag har jag fått betyg i två pestochpina-kurser. Och jag är nöjdare än jag vet inte vad. Och så sitter jag och planerar och fantiserar lite om nästa sommar, och så tittar jag tillbaks på pochl på PSL (som jag rimmar! ojoj!) Nostalgi o så. CIAO!

A Christmas Duel


Kära snälla tomten, ge mig en Ragdoll i julklapp!

MUSIKHJÄLPEN 2010!!!BABY BABY I'M HEARTBREAKER.


Ja, såhär ser det ut hos mig nu. Har legat i sängen i två dagar nu och snorat och hållt huvudet lågt för att det känns inte lika febrigt då. Idag är febern så gott som borta och ikväll är det dags för julfest på Strandbaden med worket. Först ska det blir lite plugg, prov på måndag och ett annat på tisdag. Jag ligger efter nu pga av sjukhelvetet. Jag blir sjuk en gång om året ungefär och det kommer alltid lika olägligt. Suck. Sen ska jag gå in och köpa lite gått te på stan tänkte jag, lite julkänsla ni vet. Ni som inte har så mycket julkänslor än - klicka in här och lyssna lyssna lyssna!

WILL YOU EVER BE THERE THEN?

First%20Aid%20Kit%20-%20Waltz%20for%20Richard First%20Aid%20Kit%20-%20Hard%20believer

RSS 2.0